Slijpen: Sinds wij in 2011 zijn begonnen met het slijpen van scheermessen is dit alleen maar toegenomen.
Zo slijpen wij vandaag de dag alle soorten scheermessen maar ook de kleinere tondeuse messen. Wij hebben daar meerdere machines voor staan om het gewenste resultaat te bereiken. Ook slijpen wij voor collega’s uit heel Nederland.
Wij streven ernaar om het slijpen zo snel mogelijk te doen. Vandaag gebracht, morgen klaar is ons streven. Maar zit u ‘s avonds met een set botte mesjes en kunt u niet verder, bel ons en als het enigszins kan gaan we het dezelfde avond nog voor u klaar maken.

Onderhoud: Ook onderhouden wij scheermachines. Vaak wordt een scheermachine tijdens het scheren enorm warm. In de meeste gevallen is hij dan aan onderhoud toe. Laat zoiets regelmatig bij ons doen en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

Reparatie: Stopt de machine ermee? Dan kan er van alles aan de hand zijn. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren zo’n beetje alle merken. Ook als de veerbladen gebroken zijn of als een tondeuse mesje niet meer goed meegenomen wordt waardoor hij bijna niet meer “knipt”, kunnen wij dit vaak oplossen. Kabelbreuk is ook een veel voorkomend probleem. Wij hebben veel onderdelen op voorraad, zodat het werk niet te lang hoeft te wachten.

Verkoop: Natuurlijk verkopen wij ook scheermachines en tondeuses. Wij hebben de toonaangevende merken op voorraad. Ook goedkopere merken hebben wij op voorraad. Net als tondeuses hebben wij ook daarvan verschillende merken liggen.
Wilt u een scheermachine op accu of met een snoer, wij helpen je met het maken van de juiste keus.

Inruil: Ook kun je bij ons je oude scheermachine inruilen.

2e Hands: Als een ingeruilde scheermachine nog goed is dan kan hij weer doorverkocht worden. Of hij wordt door ons geheel nagezien en zo nodig gerepareerd. Ook dan kun je voor een aantrekkelijke prijs een mooie tweedehands scheermachine bij ons aanschaffen.

Scheermessen: Diverse soorten scheermessen hebben wij op voorraad. Ook scheerkopjes voor de kleinere tondeuses. Voor trimsalons hebben wij de diverse mesjes op voorraad. En mocht er iets onverhoopt niet zijn dan kunnen wij dat altijd snel bestellen.

Openingstijden
maandag:13:30 - 18:00 u
dinsdag:8:30 - 18:00 u
woensdag:8:30 - 18:00 u
donderdag:8:30 - 18:00 u
vrijdag:8:30 - 21:00 u
zaterdag:8:30 - 17:00 u
buiten deze tijden te bereiken onder nummer 06-54308189

Van der Graaf "DE MOLEN"  
Hoofdvaart 97  
7701 JH Dedemsvaart  
0523-612484  
info@vandergraafdemolen.nl  

Privacy verklaring  


Aanmelding nieuwsbrief


Na aanmelding ontvangt u altijd
eerst een mail ter bevestiging! Krijg je geen bevestigingsmail, dan sta je al in ons mailbestand.