Ruitersport

logo1 We zijn aangesloten bij Powerhorse. Bent u dus op zoek naar een zeer uitgebreide ruitersportzaak bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Powerhorse winkels onderscheiden zich door hun vakkennis, uitgekiende assortiment, goede service en dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuws van Powerhorse, meld u dan aan voor hun nieuwsbrief d.m.v. een mailtje aan  info@vandergraafdemolen.nl

ruitersport1 opsomming2Ruitersportartikelen
Op onze eerste etage bevindt zich een volwaardige ruitersportwinkel. We zijn aangesloten bij de PowerHorse inkooporganisatie. Hiermee kunnen we u een prima prijs/kwaliteitverhouding bieden.Geef u op voor onze nieuwsbrief welke regelmatig verschijnt via ruitersport@vandergraafdemolen.nl
afrastering1 opsomming3Paardenafrastering
Van draad, lint, permanent en isolatoren tot schrikdraadapparatuur. Alles is leverbaar in verschillende prijsklassen. Bereken uw afrastering nu met de Gallagher afrasteringscalculator.
Ook kunnen wij natuurlijk geheel vrijblijvend bij u komen kijken en voor u een offerte maken.
Tevens kunnen wij voor het plaatsen van het raster zorgen.
Wij hebben de Gallagher catalogus voor u liggen. Met hierin veel voorlichting en een ruime uiteenzetting van het assortiment dat wij u kunnen leveren. Ook hebben we naast het Gallagher assortiment nog een voordelige keus assortiment.
paardenvoeder1 opsomming4Paardenvoeders
Wij leveren alle voeders en voedingssupplementen voor pony, recreatie- en sportpaarden. Zowel in zakgoed als in bigbags, bigbox als ook voor in de silo. Ook voor voerwortelen.
Wij hebben ons eigen merk Vaart & Vecht. Al een paar jaar zeer goed bewezen! Deze brok is een zeer goede basispaardenbrok.  Ook in de wedstrijdsport heeft hij zich bewezen.  Deze brok is verpakt in papieren zak van 25 kg. Maar is natuurlijk ook als silo voer te leveren. Vaart & Vecht brok staat bekend als de meest prijsgunstige brok uit de regio!
Ook hebben wij andere merken zoals Havens, Hippostar, Equifirst, Pavo, Equiral, Cavalor, Action, Besterly en Friesche Brok.Nieuw in het assortiment zijn de Bulky’s. Dit is een stalen silo waar zo’n 1700kg brok of muesli in gaat. Deze Bulky wordt bij u in bruikleen neergezet en kan bij zo’n 5 sportpaarden al uit. Buiten het voergemak om is het voer ook nog eens goedkoper als losse zakken kopen. De bulky’s kunnen uitsluitend met Action of Equifirst gevuld worden.
U kunt ook op de site van de Paardenspecialist kijken!
opsomming5Hindernismateriaal
Wij hebben in ons assortiment: Heritage hoogwaardig kunststof hindernis materiaal!                                                                                   Sponsorhindernissen. Kunnen we ook leveren.
Trainingshindernissen. Bestaande uit 2 gegalvaniseerde staanders en 2 liggers en 4 lepels.  De basistrainingsset komt nu op slechts €130,00 incl.btw.  Dit is wel een afhaalprijs.
borduren1 opsomming5Borduren van dekens, dekjes en rijkleding
Ook voor het borduren van dekens, dekjes en rijkleding kunnen wij uw partner zijn. Een goed idee voor sponsoring!

U kunt deze brok voeren en eventueel bijvoeren met Equifirst Linamix waardoor je een zeer prestatie verhogende brok kunt maken!

Birth Alarm Service dealer.foto-canon-marktplaats-2862

Wij zijn Birth Alarm service dealer voor deze regio. Wij hebben dan ook altijd nieuwe Birth Alarmen staan en verhuren ze ook. Als u koopt of huurt wij stellen hem voor u in zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Wij hanteren zeer voordelige huurtarieven. Bespreek hem wel ruim van te voren!

Openingstijden
maandag:13:30 - 18:00 u
dinsdag:8:30 - 18:00 u
woensdag:8:30 - 18:00 u
donderdag:8:30 - 18:00 u
vrijdag:8:30 - 21:00 u
zaterdag:8:30 - 17:00 u
buiten deze tijden te bereiken onder nummer 06-54308189

Van der Graaf "DE MOLEN"  
Hoofdvaart 97  
7701 JH Dedemsvaart  
0523-612484  
info@vandergraafdemolen.nl  

Privacy verklaring  


Aanmelding nieuwsbrief


Na aanmelding ontvangt u altijd
eerst een mail ter bevestiging! Krijg je geen bevestigingsmail, dan sta je al in ons mailbestand.